Aky.no

Om Aky

 

Ann Kathrins Motebutikk AS er et firma som selger klær ifra flere leverandører gjennom to frittstående klesbutikker og én nettbutikk. Ann Kathrins Motebutikk AS har et ønske om å selge moteriktige klær fra over 10 ulike varemerker til damer og herrer med nyheter hver uke.

 

Visjon

Aky skal gi den beste kundeservicen og være til stede for kunden både fysisk og på nett.

Ørsta

Ulsteinvik

Historien

Det startet først tilbake i 1991 i Volda sentrum, hvor kjedebutikken Vero Moda ble startet opp av selskapet TH. Dale AS som holder til i Ålesund. Volda er et populært studiested så Volda som handelssted var potensielt! Året etter ble Ann Kathrin Yndestad butikksjef og hun drev butikken frem til 1996 hvor hun ble tilbudt om å kjøpe underavdelingen. Året etter ble enkeltmannsforetaket Ann Kathrins Motebutikk ENK opprettet før det i år 2000 ble omgjort til et aksjeselskap. Fra navnet Vero Moda så ble butikken omdøpt til Best Fashion i 21 år før det ble gjort et navneskifte igjen i 2018. Her startet eventyret med nettbutikk og butikken hadde nye planer og strategier for butikken som da ble omkalt til AKY. Butikken ble drevet i Volda i mange år, før den flytta til Ørsta på kjøpesenteret ALTI.

Ann Kathrin Yndestad startet opp en ny avdeling i byen Ulsteinvik i 1999, hvor hun ansatte Therese Aasen Håheim som butikksjef som står i samme stilling den dag i dag.

Ansatte i Ørsta:

749A2406 kopi

Ann Kathrin

Eier & innkjøper

Iselin

SoMe-ansvarlig og medarbeider

Adrienne

Nettbutikk ansvarlig & medarbeider

Jenny Karin

Medarbeider & nettbutikk ansvarlig

Mari

Medarbeider

Ingeborg

Medarbeider

Ansatte i Ulsteinvik:

Therese

Butikksjef & innkjøper

Emilie

Medarbeider